Tue kampanjaa:

MobilePay: +358 505640532

Vaalitili: FI15 1011 3501 1411 46

Lahjoitus Vasemmintoliiton ehdokasgallerian kautta

Taas mennään! Tällä kertaa olen vasemmistoliiton ehdokkaana tulevan kevään vaali karkeloissa. Eli eduskuntavaaleja pukkaa, mikä tarkoittaa tuhottomasti töitä talven ja alkukevään aikana. Nämä vaalit ovat pari aaria isompi työmaa kuin edelliset kuntavaalit, joten onnistuneen kampanjan edellytys on raudanluja rakennusryhmä.

Kupletin juoni koostuu pitkälti samoista palikoista kuin kuntavaaleissa. Jos yhtään tuntuu siltä, että haluaisit huudella inhimillisen päihde- ja mielenterveyspolitiikan perään, löytyy sinulle paikka tällä työmaalla. Kättä pystyyn, jos mielestäsi käyttöhuonekeskustelu olisi hyvä saada taas käyntiin eduskuntavaalien alla. Jos yhteiskunnan marginaalissa elävien osallisuuden vahvistaminen kiinnostelee niin tervetuloa mukaan.  Mikäli sote-sektorin rahoitus, työolot ja palkkaus hiertää niin völjyyn vaan! Kokonaisverokertymästä suurempi osuus progressiivisen verotuksen alle? Tännä päin. Töitä riittää!

Kampanjaan tarvitaan monenmoista timpuria. Tarvitaan perinteisiä ideanikkareita, tekstien pallottelijoita, flaikun jakajaa ja torikaffittelijaa, tarvitaan tsemppareita, tarvitaan tarrapartisaaneja ja kiisselin keittäjiä, somevelhoja, yhtä kotisivujen hallinnoijaa sekä jotakuta, joka hallitsee minua paremmin kalenterin käytön (Tässä ei rima ole korkealla). Mukaan saa tulla isommin tai pienemmällä panoksella. Kaikki jeesi otetaan avosylin vastaan!

Loppuvuosi hieman lämmitellään ja vuoden 2023 alusta sitten urku auki kohti vaaleja. Tervetuloa mukaan!